vermogen om eigen ruimte in te nemen is in jou

Workshops over het BALANS Management Canvas © en meer

En mijn doel is om je te helpen om jouw plek in te nemen in zakelijke en persoonlijke relaties met de mensen en organisaties die ertoe doen voor jou. Ongeacht of je starter bent, al jarenlang meedraait of toe bent aan een volgende fase in je leven en/of je werk. Ongeacht of je iemand van weinig of juist veel woorden, hypersensitief, een kei in cijfers, nuchter of druk bent.

Allemaal willen we onze eigen ruimte innemen – we weten alleen niet altijd hoe.

Als je net zoals ik bent, dan realiseer je je steeds meer hoe essentieel het erkennen van emoties is om te bestaan en te groeien in ons leven en werk. En dat niet altijd vanzelfsprekend is, zeker niet als het over financieel-juridische zaken gaat.

Bekijk hier de workshops over het BALANS Management Canvas © en meer

 

VC Productafbeeldingen(9)

INDIVUEEL

Merk je dat het genoeg is geweest en dat je onrust in je werk of thuis wilt aanpakken? Reserveer je plek in een strategisch Van-onrust-naar-groei gesprek. In dit gesprek per telefoon of Skype mag je me alles vragen. 

Pijl 100x100 E1B80D Lees verder

VC productafbeelding Workshop Starten met het BMC

5-20 DEELNEMERS

Zijn juridische zaken nieuw voor je? Of word je gewoon onrustig omdat je niet weet óf je juridische aspecten tegenkomt of niet weet waar te beginnen? Of heb je behoefte aan meer verdieping in je (advies-) gesprek?

Pijl 100x100 E1B80DLees verder

VC Productafbeeldingen(6)

1-20 DEELNEMERS

Steeds meer ondernemers, directie-, project- en adviesteams ontdekken de kracht van organisatie-opstellingen als instrument om een antwoord op organisatie-vraagstukken te vinden. En terecht, als je ‘t mij vraagt.

Pijl 100x100 E1B80DLees verder

VC Productafbeeldingen(7)

1-20 DEELNEMERS

Ontdek de stappen die ons helpen om in het reine te komen met wat er ooit was en wat er nu is, zodat we ons potentieel aan levenskracht en levenslust kunnen benutten. De helende werking van (familie-) opstellingen is voor velen verrassend.

Pijl 100x100 E1B80DLees verder

VC Productafbeeldingen(8)

INDIVIDUEEL

Bespreekbaar houden van emoties is soms (te) complex. Zeker als (een vermoeden van) autisme parten speelt. Help mee het taboe doorbreken en bespaar jezelf bakken energie, tijd en geld met de handvatten die ik kan aanreiken.

Pijl 100x100 E1B80DLees verder

VC prodctafbeelding Workshop Advanced

1-20 DEELNEMERS

Deze workshop is speciaal voor oud-deelnemers aan de Workshop Starten met het BALANS Managament Canvas. In deze workshop gaan we verder de diepte in zodat jij je na de training gesteund weet door inzichten, kennis en vaardigheid die je hebt opgedaan. Interesse? 

Pijl 100x100 E1B80DLaat het me weten

Heb je belangstelling, maar is het nog niet de juiste tijd om samen te werken?

Het beste wat je dan kunt doen is je hieronder aanmelden op de Verrijkingstips. Dan leren we elkaar op die manier vast kennen!

Aanmelden voor Financieren in BALANS Verrijkingstips?

Klik op de button hieronder


Wil je geen informatie meer ontvangen kun je je 24/7 afmelden.