Compleet voelen na familieopstelling

Mijn vraag ging over inzicht krijgen in een gevoelige knoop die ik herhaal in mijn relaties

Ik zat in een dip. En ik wilde met jou kijken naar een gevoelige knoop die ik in mijn relaties herhaal, ook financieel.

Het voelde niet compleet

Het voelde voor mij niet compleet met mijn vader en mijn moeder. In onze familie was er een verblijf in Jappenkampen. En in mijn eigen leven waren veel zorgen en was er veel verantwoordelijkheid.

Mijn relatie zat eerder in de weg dan dat deze wat toevoegde aan mijn leven. Vanuit mij was de vraag wat de boodschap hierin was voor mij.

Dit is wat de familieopstelling mij bracht

We hebben een familieopstelling gedaan. Deze vorm van begeleiding was totaal nieuw voor mij. Het meest blij ben ik met de eyeopener die mijn ouders terugbracht in mijn leven. Ik had ze uit mijn leven verbannen.
De familieopstelling heeft mijn bewustwording getraind. Wie ik ben in het leven. Nu kan ik milder zijn en vervulling voelen.

X

Zowel in workshops als in individuele begeleiding hebben deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met de waarde van inzicht in systeemdynamiek in organisaties en/of in families. Waar we wel of niet op ingaan hangt af van wat we afspreken en van wat dienend is in het moment.

Anke Kootstra

Anke Kootstra is niet alleen jurist maar ook systemisch geschoold trainer en coach. De inzet van familieopstellingen of de inzet van systemische coaching zonder systeemopstelling hoort tot de mogelijkheden. Neem vooral contact op als je je afvraagt wat systemische begeleiding kan brengen voor een antwoord op jouw vraag. Contactgegevens vind je hier.

Foto zwanen: gemaakt door Anke