Waarom is Financieren in BALANS er?

Bij Financieren in Balans doen we het mooiste werk wat er is.

Financieren in Balans is er om te helpen waarnemingsvermogen te verfijnen zodat (aspirant) leiders in en om familiebedrijven zo goed mogelijk door hun vraagstukken rond bedrijfsopvolging heen kunnen balanceren.

Ook professionals, zoals advocaten, mediators, notarissen, (bedrijfs-) juristen, accountants, fiscalisten, private bankers en financieringsspecialisten, die zich comfortabeler willen voelen waar zij emoties (verwachten te) ontmoeten in het begeleidingsproces, zijn heel welkom wanneer ze inspiratie met een frisse blik kunnen gebruiken en het verlangen hebben om groei in hun professionele vaardigheden in te vlechten in hun dagelijkse praktijk.

Emoties trekken zich niets aan van handtekeningen op papier

En bij bedrijfsopvolging lijkt daarop geen uitzondering te zijn.

En daarom stellen we bij Financieren in Balans geen overeenkomsten, akten of processtukken voor je op

Maar voor begeleiding bij doorleefd begrijpen van half- en onbewuste emotionele processen die mensen meenemen naar hun vraagstukken rond bedrijfsopvolging, ben je aan het goede adres.

Bij Financieren in BALANS werken we vanuit de visie dat een benadering van bedrijfsopvolging waarbij gemoedsrust centraal staat, niet zonder sensitiviteit kan voor wat er vanuit het perspectief van systeemdynamiek in en om families en organisaties, en vanuit intergenerationele trauma- en hechtingstheorieën te ontdekken is. En vooral: wat praktisch uitvoerbaar kan bijdragen zodat ondernemers(families) de beste begeleiding krijgen.

Onconventionele benadering + Bewezen expertise = Fascinerende manier om aan transitiewerk te doen

Met een onconventionele benadering vanuit bewezen expertise, draagt Financieren in BALANS graag bij aan het mogelijk maken van succesvolle persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, door trainingen aan familiebedrijvenadviseurs en door individuele begeleiding van (aspirant)leiders in en om familiebedrijven.

geen 2 mensen of 2 organisaties zijn hetzelfde zelfs als een probleem met dezelfde woorden is geformuleerd

Éen ding dat eruit springt

Terwijl we vraagstukken rond bedrijfsopvolging in uiteenlopende levensfasen, van mensen en organisaties, en op uiteenlopende manieren tegenkomen is er één ding dat eruit springt:

Bij Financieren in Balans zien we het als een voorrecht om te merken hoe werken met familiedynamiek, organisatiedynamiek en intergenerationele traumaverwerking het voor mensen mogelijk maakt om duidelijkheid, vertrouwen en daadkracht te ervaren, die ze krijgen wanneer ze de invloed van half- en onbewuste emotionele processen in hun vraagstukken ontdekken.

Weet je al of Financieren in Balans iets voor je kan betekenen?

Als jouw antwoord ja is, of je wilt overleggen, neem dan gerust contact met me op.