Kunnen we samen de draai maken?

23-01-2014

Soms wéét je het gewoon. Waarom je ergens wel moet zijn. Of waarom juist niet.

winke bonbons etcKen je dat? Je gaat altijd naar die ene winkel vlakbij. Je buurman- of vrouw daarentegen maakt liever een omweg van 30 kilometer om bij zijn of haar favoriete adres boodschappen te doen.

Misschien om het assortiment en/of de prijs. Maar vooral ook om de vraag: wat maakt de ene winkel echt anders dan de andere? Dagelijkse kost voor specialisten in marketing. Mogelijk ook voor jou en je onderneming.

En zo is het ook bij een samenwerking tussen jou en Financieren in Balans Meer Cash Meer Flow ®.

Wanneer de samenwerking het beste verloopt

Draai maken

Vakinhoudelijke expertise is belangrijk, jazeker. Maar niet altijd doorslaggevend voor een samenwerking die ook nog eens energie oplevert.

De samenwerking tussen jou en Financieren in Balans Meer Cash Meer Flow ® verloopt het beste als je gemotiveerd bent om te leren hoe je op je eigen natuurlijke manier juridisch management invlecht in je ondernemersvaardigheden. En als de benadering van Financieren in Balans Meer Cash Meer Flow ® je aanspreekt.

Het is dus belangrijk dat we van beide kanten de draai kunnen maken. Zodat de begeleiding jou doelgericht helpt om te bewegen in de richting waarnaar je verlangt.

Er zijn ook mensen die minder voldoening zullen halen uit de begeleiding.

In het bijzonder geldt dat voor mensen die:

  • wat ze leren niet belangrijk of urgent genoeg vinden om er wat mee te doen of
  • ervan overtuigd zijn dat voor hen zelf geen rol is weggelegd als het gaat om het oplossen van hun vraagstuk of probleem.

Ontdek eerst of Financieren in Balans Meer Cash Meer Flow ® te bieden heeft wat jij zoekt.

Want daar begint het mee. Als voorwaarde om samen de draai te kunnen maken die jou dichter brengt bij de doelen waarnaar je verlangt.

Ga naar de inschrijfbox bovenaan de pagina rechts en schrijf je in voor de E-zine.

Zeker weten dat je er snel achter bent of de aanpak van Financieren in Balans Meer Cash Meer Flow ® je aanspreekt.

Krijg je al E-zines en wil je persoonlijk contact?

Ben je al ingeschreven en wil je naar aanleiding van dit artikel persoonlijk contact? Vul het contactformulier in of mail naar contact@financiereninbalans.nl. En dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Snuffel rond in een gratis Masterclass.

Wat je ook kunt doen is een plaats reserveren in de volgende gratis Masterclass ‘Bedrijfsfinanciering. Haal meer rendement uit je inzichten’. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Deze Masterclass is bestemd voor ondernemers met en zonder bedrijfsfinanciering. En voor firmanten actief in de accountants- en (belasting)adviespraktijk, advocatuur en notariaat. button(2)Ook als je je zaken al prima op orde hebt.