Pictogram ervaringen

Uit privacy-overwegingen is het mijn beleid om uitspraken van ondernemers, accountants, fiscalisten, corporate finance adviseurs, advocaten en notarissen die hun ervaringen wilden delen, niet herkenbaar weer te geven.

Ondernemers, accountants en adviseurs aan het woord over Financieren in Balans:

“Je aanpak heb ik als sterk ervaren. Al heel snel kwam bij mij de kentering van hoofd naar hart. Ik leerde op een andere manier naar mijn situatie kijken. Dat ik uit mijn comfortzone werd getrokken was juist goed. Het voelde veilig. Ik heb me thuis gevoeld in de aanpak en in het behaalde resultaat.”
Ondernemer

“Onder jouw begeleiding, Anke, heb ik de stap kunnen maken van ‘geen oplossing mogelijk’ naar ‘ik kan het wél anders doen’. Ik ben erin geslaagd om me veel beter voor te bereiden voor de aandeelhoudersvergadering. Ik was in staat mijn punt te maken en er ontstond een goed gesprek. En nu kunnen we verder met het maken van ons nieuwe businessplan”.
Ondernemer

“Ik had het gevoel en het vertrouwen van jou nodig om mijn proces te kunnen doorlopen. Ik moest mijn onzekerheid dichten en ik voelde me verplicht naar mijn gezin om risico’s te kunnen inschatten. Dank je wel, Anke.
Directeur-eigenaar

In één oefening met jou van een kwartier vind ik het antwoord waarnaar ik twee jaar met een assessment coach op zoek ben geweest.”
Directeur-eigenaar

Het gesprek met jou heeft me heldere antwoorden opgeleverd over de mogelijkheden en beperkingen van de volmachtconstructie zoals we die willen toepassen. Mijn beoordeling wordt een rapportcijfer waar ik vroeger wel mee thuis durfde te komen. De prijs-kwaliteit verhouding was goed. Snelheid en service heb ik  ervaren als zeer goed.”
Directeur-eigenaar 

“Informatief en inspirerend. Ik zou deze Masterclass aanbevelen aan andere ondernemers. Ik was onbekend met je dienstverlening en je toegevoegde waarde en ik ben geïnteresseerd om dat te ontdekken.”
Ondernemer / DGA

“Een andere juridische ingang ontdekt! Goede Masterclass. Goede inhoud. Goede spreker. Om aan te bevelen.”
Accountant RA

“Een dapper en bewonderenswaardig initiatief. Met veel plezier heb ik de Masterclass bijgewoond. Om aan te bevelen aan andere ondernemers.”
Accountant AA FB, DGA

“Dank voor de leuke en leerzame bijeenkomst. Een eye-opener. Petje af. Ik zou deze Masterclass aanbevelen aan andere ondernemers.”
Belastingadviseur en firmant

“Mijn inzicht is dat er een ‘gat’ zit tussen de ondernemer en de adviseur. Deze Masterclass doet me beseffen dat elkaar over en weer eerder in het proces betrekken zinvol is. Goede inhoud. Praktisch bruikbaar.”
Advocaat en firmant

“Mag ik je heel hartelijk bedanken voor de leerzame en nuttige middag.Vernieuwend!”
Financieel adviseur

“Erg leuke en onderhoudende Masterclass. Nieuwe inzichten gekregen over 2e hypotheekrecht. Goede inhoud. Goede spreker.”
Belastingadviseur en firmant

“Prima praktisch bruikbaar. Heb nieuwe inzichten gekregen over preventieve contactmomenten. En over het effect van een 2e hypotheekrecht.”
Advocaat en vennoot

“Uitstekende Masterclass. Met goede informatie kun je veel problemen voorkomen.”
Ondernemer

“Durf over de grenzen van je eigen vakgebied heen te stappen. Uitstekende spreker en inhoud, goede Masterclass.”
Belastingadviseur FB

“Interessant en leerzaam. Voldoende inhoud en spreker. Aan te bevelen aan andere ondernemers. Ik heb wat begrippen opgeschreven om wat verder over op te zoeken. En ik wil graag meer kennis en vaardigheden opdoen die me steunen in mijn bedrijf.”
Ondernemer/ DGA

“Als sparring- /businesspartner sta ik open voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.
Mijn indruk van deze Masterclass is goed en dat geldt ook voor mijn indruk van de inhoud en de spreker. Anke overziet het dealspectrum.”
Accountant RA en DGA

“Je hebt een goed product ontwikkeld en je vertelt een heel goed onderbouwd verhaal. De uit de praktijk gegrepen verhalen en voorbeelden die je hier aanhaalt zijn heel pakkend. Er kwam een hele mooie interactie op gang. Je kwam heel zeker en relaxed over. Je hebt een goede spreektechniek met een fijne stem en prettig en boeiend om naar te luisteren.”
Assetanalist

“Het was een leuke bijeenkomst, waaraan je je eigen positieve draai hebt gegeven. Het is een breed georiënteerde Masterclass. Ik zou wat meer focus aanbrengen waardoor je meer diepgang aan de praktijkcase kan geven. Ik begrijp dat het voor jou voor zo’n eerste keer ook even zoeken was. Je gaat de uitdaging in ieder geval niet uit de weg als je kijkt wie de aanwezigen waren, dat is handelen uit kracht!”
Directeur organisatieadvies & implementatie

“Héél goed van inhoud, samenhang en interactie. Om aan te bevelen aan andere ondernemers”
Corporate finance adviseur

“Mijn inzicht is om goed bedacht te zijn op juridische aspecten bij financiering. Goede spreker, goede inhoud.”
Controller

“Breed georiënteerde Masterclass. Interessant en leerzaam. Voldoende qua inhoud en spreker.”
Ondernemer/ DGA

“De spreker van deze Masterclass beoordeel ik als goed. Mijn algemene indruk van deze Masterclass was voldoende. Voor mij mag het wat meer inhoudelijk. Wel zou ik de Masterclass aanbevelen aan anderen.”
Belastingadviseur NOB en DGA

“Deze Masterclass zou ik aanbevelen aan ondernemers. Vooral de interactie met voorbeelden van medebezoekers maakte het erg dynamisch. Het verduidelijkt je verhaal.”
Corporate Finance Adviseur

“Bedankt voor de workshop. De Masterclass tracht de verbanden te duiden tussen bedoelingen en uitwerking en de rol van communicatie daarin. Mijn indruk van de inhoud en van jou als spreker is goed. Ik vind de invalshoek heel goed en jouw inbreng kan in bepaalde casussen zeker toegevoegde waarde hebben.”
Accountant en vennoot