Reactie op het artikel ‘Familiebedrijven’ op Accountant NBA-Platform

13-04-2016

Op de website Accountant NBA-Platform verscheen op 10 maart 2016 in de rubriek Opinie het artikel Familiebedrijven’ van Marianne van der Zijde. Het artikel gaf mij aanleiding tot het plaatsen van een reactie. In dit blog vind je een link naar het artikel ‘Familiebedrijven’ en naar mijn reactie daarop.

‘Familiebedrijven’. Het sprankelde altijd.

‘Een drukkerij: een mooi bedrijf, van de grond af opgebouwd door de directeur, een glimmend pand, de laatste technologie. De directeur: een energieke vent, uitermate trots op wat hij had bereikt, vol ideeën, een echte ondernemer. Leuk ook om daar over de vloer te komen. Al was hij beslist niet de makkelijkste om mee om te gaan, het sprankelde er altijd.’

Klik hier om het artikel Familiebedrijven in zijn geheel te lezen.

Lees hier mijn reactie op het artikel ‘Familiebedrijven’.

Ik denk dat we als ondernemers, accountants, belasting- en andere adviseurs, juristen  (onder wie advocaten en notarissen) kunnen bijdragen aan de gezondheid van organisaties door inzicht in systeemdynamiek te leren omzetten in gespreksvaardigheden.

In mijn reactie op het artikel ‘Familiebedrijven’ lees je daarover meer. Klik op de button hieronder om deze reactie te lezen.

Reactie op familiebedrijven lezen

Interessant? Meld je aan voor de Verrijkingstips.

Meld je hieronder aan voor Verrijkingstips en blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten van Financieren in BALANS.