Overzicht in speelveld financiers en andere stakeholders

financiers en andere stakeholders

Ik volgde een individuele workshop bij Anke voor onderhandelingen met mede-aandeelhouders, kopers en financiers over de verkoop van mijn aandelen.

In het speelveld van financiers en andere stakeholders heb ik belangrijke inzichten opgedaan die ik in onderhandelingen meteen kan toepassen

Door mijn deelname aan een individuele 2-daagse ‘Juridisch krachtige communicatie voor bedrijfsfinanciering’ met Anke Kootstra heb ik zeer nuttige en praktisch bruikbare inzichten gekregen die ik in onderhandelingen meteen kan toepassen. En dat betekent een verrijking voor mijn ondernemerschap.

Deze begeleiding vanuit ‘one step behind’ betekent een verrijking voor mijn ondernemerschap.
Ik deed belangrijke inzichten op voor overzicht over het speelveld van financiers en andere stakeholders, over de relatie tussen financiële, juridische en fiscale aspecten en over de relatie tussen stakeholders.

Deze begeleiding vanuit 'one step behind' betekent een verrijking voor mijn ondernemerschap

De inhoud sluit uitstekend aan bij mijn leerdoelen. De kwaliteit vond ik goed. Dat heeft zijn prijs. De prijs/kwaliteit verhouding krijgt van mij een 9. De structuur en de flexibiliteit in het programma waren zeer in balans en op maat. En dat was precies nodig!

Je weet dat iemand toch niet verder kan als het voorgaande niet beklijft.  Het tempo op onbekend terrein lag hoog. Verder heb ik ervaren dat Anke het tempo aanpast aan de ontvanger.

Diverse ervaringsoefeningen leveren een bijzondere verbinding op tussen de cijfermatige en de zachte kant

Diverse ervaringsoefeningen leverden een bijzondere verbinding op tussen de cijfermatige kant en de zachte kant. Ze helpen me om waardevolle inzichten in te zetten en overzicht te houden.

Het belangrijkste inzicht dat ik overhoud is: van onbekendheid naar bekendheid op het speelveld van financiering en relaties tussen de stakeholders en ieders belangen, dat expertise betrekken bij het proces nuttig is en ik heb meer inzicht gekregen in de relatie tussen financieel, fiscaal en juridisch.

De oefeningen werken voor mij ook na deze 2-Daagse door

Wat ik anders ga doen na deze 2-Daagse? De oefeningen werken voor mij ook ná de 2-Daagse door. Met wat ik heb geleerd ga ik overzicht aanbrengen en trachten te behouden.
En ik heb ontdekt hoe het BALANS Management Canvas © me hierbij gaat helpen.

Om aan te bevelen aan andere ondernemers.

COO en mede-eigenaar
Dienstverlener in datagedreven marketing

Andere resultaten bekijken, aanmelden of contact opnemen?

Gebruik de buttons hieronder om andere resultaten te bekijken of om je aan te melden voor inspiratie. Scannen van de QR code kan ook.
Of neem contact met me op als je een vraag hebt om te bespreken. Mijn contactgegevens vind je hier

bekijk andere resultaten
ja ik wil inspiratie ontvangen
Anke Kootstra
Qr code aanmelden www.financiereninbalans.nl

Anke Kootstra zet haar achtergrond als bedrijfsjurist in om je inspiratie te bieden. En de gevoelskant heeft zij tot haar specialisme gemaakt. Zij heeft een visie op de functie van emoties bij thema’s die voor veel mensen pittig zijn en vaak ook juridische aspecten kennen. Die visie vertaalt zij naar een praktisch bruikbare aanpak, die speciaal is ontworpen om er structureel plezier van te hebben op momenten waarop je dat kunt gebruiken

Foto stadion (cool, zo’n baseballwedstrijd!), gemaakt door Anke