Van uitstelvragen naar passende contracten: financierbare groei in business

Door ons gesprek met Anke Kootstra kregen we inspiratie, we werden concreet en we zijn in actie gekomen.

Wij denken dat Anke met deze combinatie van de financiële wereld en coaching een gat in de markt heeft ontdekt.

Wij denken dat veel ondernemers en hun partners baat zullen hebben om met Anke in gesprek te gaan en zich door haar te laten begeleiden.

Voordat we spraken met Anke gunden we ons een ‘soort van tijd’ om niet concreet te worden. We zeiden dan letterlijk zaken als “daar gaan we het dan met Anke over hebben” of, “dat moeten we nog even checken” of “ik weet niet precies hoe het zit”. Kortom, allemaal uitstelvragen, waardoor we geen concrete activiteiten ontplooiden.

We zijn Anke dankbaar voor het duwtje in de rug dat ze ons heeft gegeven.

We hebben ingezien dat we zelf ideeën moeten ontwikkelen en zorgen dat deze goed verkocht worden, en dat bijpassende overeenkomsten niet kant-en-klaar zijn.  Daarnaast heeft Anke ons geïnspireerd met de opbouw van diverse juridische mogelijkheden. Door haar toelichting kregen wij het idee om te werken met verschillende soorten licenties en zo voor ieder wat wils te creëren. We kregen inspiratie, we werden concreet en we zijn in de actie gekomen. We zijn achter de laptop gaan zitten en we hebben onze ideeën opgeschreven. In ons netwerk kennen we een specialist op het gebied van intellectueel eigendom. Nu beschikken we over passende contracten die wij met hulp van ons netwerkcontact hebben opgesteld.

V. en E. M, directeur-eigenaren
Trainings- en coachingsorganisatie gericht op leidinggevenden die meer uit zichzelf en uit hun mensen willen halen