Een selectie uit wat deelnemers aan eerdere Masterclasses vertellen:

“Informatief en inspirerend. Ik zou deze Masterclass aanbevelen aan andere ondernemers. Ik was onbekend met je dienstverlening en je toegevoegde waarde en ik ben geïnteresseerd om dat te ontdekken.”
Ondernemer / DGA

“Een andere juridische ingang ontdekt! Goede Masterclass. Goede inhoud. Goede spreker. Om aan te bevelen.”
Accountant RA

“Een dapper en bewonderenswaardig initiatief. Met veel plezier heb ik de Masterclass bijgewoond. Om aan te bevelen aan andere ondernemers.”
Accountant AA FB, DGA

“Dank voor de leuke en leerzame bijeenkomst. Een eye-opener. Petje af. Ik zou deze Masterclass aanbevelen aan andere ondernemers.”
Belastingadviseur en firmant

“Mijn inzicht is dat er een ‘gat’ zit tussen de ondernemer en de adviseur. Deze Masterclass doet me beseffen dat elkaar over en weer eerder in het proces betrekken zinvol is. Goede inhoud. Praktisch bruikbaar.”
Advocaat en firmant

“Mag ik je heel hartelijk bedanken voor de leerzame en nuttige middag.Vernieuwend!”
Financieel adviseur

“Erg leuke en onderhoudende Masterclass. Nieuwe inzichten gekregen over 2e hypotheekrecht. Goede inhoud. Goede spreker.”
Belastingadviseur en firmant

“Prima praktisch bruikbaar. Heb nieuwe inzichten gekregen over preventieve contactmomenten. En over het effect van een 2e hypotheekrecht.”
Advocaat en vennoot

“Uitstekende Masterclass. Met goede informatie kun je veel problemen voorkomen.”
Ondernemer

“Durf over de grenzen van je eigen vakgebied heen te stappen. Uitstekende spreker en inhoud, goede Masterclass.”
Belastingadviseur FB

“Interessant en leerzaam. Voldoende inhoud en spreker. Aan te bevelen aan andere ondernemers. Ik heb wat begrippen opgeschreven om wat verder over op te zoeken. En ik wil graag meer kennis en vaardigheden opdoen die me steunen in mijn bedrijf.”
Ondernemer/ DGA

“Als sparring- /businesspartner sta ik open voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.
Mijn indruk van deze Masterclass is goed en dat geldt ook voor mijn indruk van de inhoud en de spreker. Anke overziet het dealspectrum.”
Accountant RA en DGA

“Je hebt een goed product ontwikkeld en je vertelt een heel goed onderbouwd verhaal. De uit de praktijk gegrepen verhalen en voorbeelden die je hier aanhaalt zijn heel pakkend. Er kwam een hele mooie interactie op gang. Je kwam heel zeker en relaxed over. Je hebt een goede spreektechniek met een fijne stem en prettig en boeiend om naar te luisteren.”
Assetanalist

“Het was een leuke bijeenkomst, waaraan je je eigen positieve draai hebt gegeven. Het is een breed georiënteerde Masterclass. Ik zou wat meer focus aanbrengen waardoor je meer diepgang aan de praktijkcase kan geven. Ik begrijp dat het voor jou voor zo’n eerste keer ook even zoeken was. Je gaat de uitdaging in ieder geval niet uit de weg als je kijkt wie de aanwezigen waren, dat is handelen uit kracht!”
Directeur organisatieadvies & implementatie

“Héél goed van inhoud, samenhang en interactie. Om aan te bevelen aan andere ondernemers”
Corporate finance adviseur

“Mijn inzicht is om goed bedacht te zijn op juridische aspecten bij financiering. Goede spreker, goede inhoud.”
Controller

“Breed georiënteerde Masterclass. Interessant en leerzaam. Voldoende qua inhoud en spreker.”
Ondernemer/ DGA

“De spreker van deze Masterclass beoordeel ik als goed. Mijn algemene indruk van deze Masterclass was voldoende. Voor mij mag het wat meer inhoudelijk. Wel zou ik de Masterclass aanbevelen aan anderen.”
Belastingadviseur NOB en DGA

“Deze Masterclass zou ik aanbevelen aan ondernemers. Vooral de interactie met voorbeelden van medebezoekers maakte het erg dynamisch. Het verduidelijkt je verhaal.”
Corporate Finance Adviseur

“Bedankt voor de workshop. De Masterclass tracht de verbanden te duiden tussen bedoelingen en uitwerking en de rol van communicatie daarin. Mijn indruk van de inhoud en van jou als spreker is goed. Ik vind de invalshoek heel goed en jouw inbreng kan in bepaalde casussen zeker toegevoegde waarde hebben.”
Accountant en vennoot