Ervaringen en resultaten Financieren in Balans

Bekijk hier resultaten in het 1-op-1 werken

Heel fijn om eerst met systemisch perspectief te kijken, het overzicht te zien met alle betrokken partijen. De mooie positieverschuiving. De samenhang met juridisch en fiscaal tegelijk aan 1 tafel.
Ik heb nog meer helderheid. Dat ik dit echt wil doen.
Wat ik goed vond was de zorgvuldigheid.

“De vragen die ik had over samenwerken, deze keer over franchise, zijn in de onderlaag beantwoord. Het voelde gewoon niet oké en bij jou moest ik aan het werk, wist ik. En ik kon je meteen toelaten want je begeleiding haakt aan bij hoe het zit met mijn emoties.”

“Als we iets niet hadden verwacht, dan is het hoe onze middag met Anke is verlopen. Want het thema was pittig: onze testamenten. En onze situatie is complex. De bijzondere aanvliegroute in het gesprek heeft ons werkelijk verrast.” Lees verder »

Ineens blijken er mensen te bestaan die echt hulp bieden. Als ik Anke Kootstra eerder had ontmoet dan weet ik zeker dat zij ons familiebedrijf had kunnen helpen om er bovenop te komen. Ik denk dat het dan allemaal anders zou zijn gelopen. Misschien was een echtscheiding zelfs niet nodig geweest. Lees verder »

“Nadat de verkoop van mijn aandelen rond was liep ik vast in een veelheid van keuzes. Ik had behoefte aan een frisse blik, een aardse kijk van buiten. Er was wederzijds respect en vertrouwen en daardoor was er bij mij bereidheid om te volgen. Vanuit kwetsbaarheid naar vertrouwen, autonomie en rust.”

“Een nieuwe activiteit in de markt zetten. Dat is waarom ik wilde deelnemen aan individuele coaching. Ik wilde kijken hoe ik de markt meekrijg. En ik wilde er de guts voor krijgen om emplooi te vinden voor…” Lees verder»

“Ik ga vaak op gevoel af en de ervaring van Anke als jurist triggerde mij.  Nu heb ik zicht op het proces. Ik leunde altijd maar op anderen. Ik heb dit dus ook in mijn relatie laten ontstaan (tot mijn spijt nu…). Intussen zijn we er goed uit gekomen.”

“Ik wilde graag volwaardig kunnen meedoen, maar mijn gedrag was onbeheersbaar. Door een fundamentele verandering van mijn zelfbeeld kan ik nu mijn gedrag beter kiezen.”

“Ik zat in een dip. Het voelde niet compleet. Er is oorlogsgeschiedenis in mijn achtergrond. Ik wilde met jou kijken naar een gevoelige knoop die ik in mijn relaties herhaal, ook financieel. Deze begeleiding was totaal nieuw voor mij. Nu kan ik milder zijn en vervulling voelen.”

“Ik volgde een individuele workshop bij Anke voor onderhandelingen met mijn mede-aandeelhouders, onze financiers en kopers over de verkoop van mijn aandelen…” Lees verder »

“Mijn aanvankelijke weerstand heb ik met Anke gedeeld. Ze grinnikte en vertelde dat ze dat wel vaker merkt bij accountants en belastingadviseurs. Voortaan kan ik mijn verworven inzichten inzetten. Daarmee sla ik 3 vliegen in één klap en dat maakt me tot een betere adviseur.”

Of wil je eerst nog zien wat deelnemers in groepen vertellen?